Szállítási és fizetési feltételek

 

Szállítás

Termékrendelés esetében cégünk a Magyar Posta futárszolgálattal szállíttatja csomagjait, ennek előnye, hogy a helyi postán öt napig átvehető a csomag. A szállítási díj Magyarország területén belül 1.990,- Ft, 30.000,- Ft feletti vásárlás esetén pedig ingyenes.

Szervizszolgáltatás esetében csak személyes átadás és átvétel lehetséges.

 

Fizetési módok

Vásárlónk az alábbi fizetési módok közül választhat kiszállítással történő megrendelés esetén:

Utánvéttel, ebben az esetben a vásárlás végösszege, azaz a megrendelt termék ára és a szállítás költsége is a termék átvételkor, kiszállításakor kerül megfizetésre készpénzben a futárnak, postának.

Előre utalással, ebben az esetben banki előre utalással kiegyenlíthető a vásárlás végösszege, azaz a megrendelt termék ára és a szállítás költsége is. Ez a teljesítési mód kizárólag munkatársunk írásbeli visszaigazolását követően indítható, mely visszaigazolásban megtalálja az összes adatot és információt, mely az utalás teljesítéséhez szükséges. A megrendelt terméket az átutalt összeg megérkezését követően tudjuk kiszállíttatni a megrendelő részére.

Személyes átvétel esetén: készpénzben és kártyaelfogadó terminál igénybevételével egyaránt teljesítheti a keletkező fizetési kötelezettségét.